Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét. Rendben!
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

Vásárlással, gyártókkal, termékekkel, praktikákkal és más egyéb leírásokkal és érdekességekkel foglalkozunk ezen az oldalon. Elég sok kérdést kapunk a (leendő) vásárlóktól is, így ilyen keresőbarát formában igyekszünk ezeket megválaszolni. Ötleteket, kérdéseket szívesen fogadunk e-mailben az info@petsker.hu -ra vagy facebook üzenetben.

Jó olvasgatást kívánunk!

Még a szakértők sem értenek egyet abban, hogy a kutyád (leendő) kedvenc helyét kutyaágynak, vagy inkább kutyafekhelynek kellene hívni, abban viszont igen, hogy nagyon fontos a kutyádnak a megfelelő minőségű kutyafekhely (jó, hívjuk kutyaágynak). Elmondjuk, miért.

Számtalan – viccesnek tűnő, de nem az – kép kering a neten, ahol a kutya a kanapén ül, vagy a gazdin fekszik, bent a házban, miközben a gazdi fura fejet vág. Pedig ez a szituáció egyáltalán nem vicces, egyszerűen ilyen nem történhet meg. Elmondjuk, hogyan kerüld el ha kinti, és ha benti a kutyád. 

A kutyasétáltatásnak léteznek írott (jogszabályokban rögzített) és íratlan szabályai. Ezeket kutyásként nem csak azért kell betartanod, hogy ne sérts törvényt, hanem a békés együttélés miatt is. A kötelező (írott) szabályok mindenkire vonatkoznak, azokat ismered is. Az íratlanokban segítünk.

Ha van kutyád, te biztosan szereted őt, de szerinted mennyire biztos az, hogy a kutyád viszontszeret, téged? Honnan tudod, hogy valóban szeret? Összegyűjtöttünk neked 5 jelet, ami azt bizonyítja, hogy a kutyád nem csak szeret, hanem egyenesen imád téged.

A facebook oldalunkon játékot hirdetünk 2017. július 7. és 2017. július 10. között.  

Képzeld el, hogy éreznéd magadat akkor, ha egy-kettő évente moshatnál arcot, hajat, nem vághatnád le magadról sehonnan a szőrt, nem cserélheted le azt a ruhát ami ebben a pillanatban rajtad van: az egyetlen ami megengedett az lenne, hogy ha találsz egy pocsolyát, folyót, tavat, akkor úgy ahogy vagy beleugorhatnál. Ha nem fürdeted a kutyádat, vagy nem ápolod a szőrét, pontosan így érzi magát. 

Különleges könyvet írna az, aki nekiállna összegyűjteni, és megírni az Állatvilág Guiness Rekordok könyvét, ahol egészen extrém érdekességeket találhatnánk a kutyákról is. Mi most összeszedtünk nektek néhány megdöbbentő, érdekes, kutya guinness rekordot. Megdöbbentő is lesz közte. 

Gondoltad volna, hogy bár majdnem 15 000 éve élünk szoros barátságban a kutyákkal, rengeteg olyan dolog van amit gazdiként nem tudsz? Összegyűjtöttük neked a (szerintünk) legjobb 5+1 tényt, amiről valószínűleg nem tudtál.
Régóta sejtettük, hogy a kutyák álmodnak, de csak nemrég bizonyította be a British Columbia Egyetem kutató, pszichológus professzora, Stanley Coren, miután hónapokon keresztül vizsgálta, figyelte kutyák alvási szokásait, amiből kiderült, a kutyák valóban álmodnak. Igen, a te kutyád is. De miért, hogyan, és miről álmodik a kutyád?